CSM Arcada a câștigat Cupa Arcada

151

Echipa masculină de volei CSM Arcada a câștigat ediția din 2019 a Cupei Arcada. În ultimul meci al turneului, considerat chiar finala competiției, echipa pregătită de Sergiu Stancu s-a impus cu scorul 2-1 (25-17, 25-21, 23-25), în fața bulgarilor de la Hebar Pazardjik, meci disputat în doar trei seturi. În celelalte două jocuri ale turneului CSM Arcada a învins, scor 3-0, SCM Gloria Buzău, și 3-0 SCMU Craiova.

Ediția 2019 a Cupei Arcada a fost încheiată de bulgarii de la Hebar Pazardjik pe locul doi, SCMU Craiova a ocupat locul trei, iar SCM Gloria Buzău a încheiat turneul pe locul patru.

În jocul de duminică cu bulgarii Sergiu Stancu nu s-a putut baza pe serviciile lui Ciprian Matei, accidentat, (cu piciorul în gips), la încălzirea meciului de sâmbătă cu Buzău, și Mihai Gheorghiță, accidentat și el.

La finalul turneului s-a desfășurat festivitatea de premiere cu multe, poate prea multe, distincții. Au fost premiați toți jucătorii de la Arcada, cât și o pate dintre jucătorii celorlalte echipe: gălățeanul Laurențiu Lică de la Craiova, Silviu Suson, jucător la Craiova, și Liviu Rîpeanu, de la Gloria Buzău, ultimii doi foști jucători la Arcada.

Au mai fost premiate glorii ale voleiului românesc: Adriana Dumitru – Dudnic, fostă campioană a României cu CSU Metal Galați și Volei Alba Blaj, fostă jucătoare la CSU Galați și CSU Belor Galați; Elena Trică, fostă componentă a echipei naționale și a echipei Braiconf Brăila, mama Alexandrei Trică, jucătoare ce a evoluat pentru CSU Metal; Dănuț Pascu, selecționerul echipei naționale și antrenor la Craiova; sau Petrică Stancu, tatăl antrenorului de la CSM Arcada, Sergiu Stancu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal