CSM Arcada – prezentare de lot și lansare de carte la Cupa Arcada

162

La fel ca în fiecare debut de sezon echipa masculină de volei CSM Arcada își va face apariția în fața propriilor suporteri cu tradiționalul turneu Cupa Arcada. Timp de trei zile, de vineri până duminică, la Sala Sporturilor Dunărea campionii vor juca primele meciuri la Galați în noua formulă.

Alături de campionii României la turneul de la Polivalentă vor mai participa alte trei echipe: SCMU Craiova, medaliata cu bronz de sezonul trecut, SCM Gloria Buzău și bulgarii de la Hebar Pazardjik.

Vineri, în prima zi a turneului, de la ora 17.00, SCMU Craiova și Hebar Pazardjik vor deschide turneul. În al doilea meci al zilei, de la ora 19.00, CSM Arcada va juca cu SCM Gloria Buzău – echipă nou promovată în A1. Sâmbătă, de la ora 17.00, Gloria Buzău va juca cu bulgarii de la Hebar Pazardjik.

De la ora 19.00, în al doilea meci al zilei, se va juca meciul vedetă al turneului CSM Arcada – SCMU Craiova. înaintea jocului cu formația din Craiova clubul gălățean își va prezenta lotul pentru noul sezon. Tot cu prilejul jocului de sâmbătă de la Polivalentă se va lansa și cartea ”CSM Arcada – primul titlu”, volum dedicat primului titlu de campioană a României pentru o echipă din regiunea Moldova.

Turneul se va încheia cu jocurile de duminică. De la ora 9.00, în primul meci al zilei, Gloria Buzău va juca cu SCMU Craiova, iar de la ora 11.00, CSM Arcada joacă cu bulgarii de la Hebar Pazardjik. După încheierea jocurilor organizatorii vor premia echipele, jucătorii evidențiați, dar și glorii și personalități marcante ale voleiului și sportului românesc.

Altfel, cartea dedicată campionilor de la CSM Arcada este ful color, în format A4, iar în paginile ei puteți redescoperi povestea primului titlu din istoria voleiului masculin gălățean. Imediat după lansare cartea va putea fi achiziționată de la Sala Sporturilor la prețul de 35 de lei.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal