CSM Galați a terminat pe patru și la Arad în CN rugby 7

134
Foto: Facebook/Federația Română de Rugby

La fel ca în precedentele două turnee din Campionatul Național de rugby în 7 CSM Galați a terminat pe locul patru și a treia rotație din acest sezon.

Grupa a fost încheiată pe locul doi după ce a câștigat meciurile cu: CSM Sibiu, scor 40-7, Poli Iași, scor 24-12, Mănăștur Cluj-Napoca, scor 27-7. Singura înfrângere a formației gălățene a fost în jocul cu U Cluj-Napoca, club ce activează și în Superliga, rugby XV, scor 12-22. De altfel, în toate cele trei turnee din acest sezon CSM Galați a pierdut în grupă cu cei de la U Cluj.

Clasată pe locul doi în grupă CSM Galați a jucat în finala pentru stabilirea locurilor 3-4 cu echipa de pe locul doi din cealaltă grupă, Știința Petroșani, campioana en-titre din CN rugby 7. Finala a fost cedată de CSM Galați cu scorul 7-40.

La turneul de la Arad remarcații formației gălățene au fost: căpitanul Gabriel Partenie, Gabriel Dănăilă, Ionuț Cucu, George Bulearcă sau Laurențiu Ciocârlă.

Turneul de la Arad din CN rugby 7 a fost ultimul din acest an. Campionatul Național de rugby în 7 mai are programate două etape, ambele se vor disputa în primăvara anului viitor, 14 martie, la Petroșani, și 20 martie, la Galați.

Sâmbătă debut în DNS rugby XV

La finalul săptămânii în curs echipa de rugby de la CSM Galați va debuta în Divizia Națională de Seniori, rugby în XV. În prima etapă, CSM Galați va juca pe terenul celor de la Știința Petroșani, urmând ca primul meci de pe teren propriu să fie jucat de formația gălățeană sâmbătă, 5 octombrie, pe Municipal, de la ora 11.00, cu RC Bârlad.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal