CSM Galați continuă parcursul din CN rugby 7 cu un turneu la Arad

96
Foto: Facebook/Federația Română de Rugby

Campionatul Național de rugby în 7 revine în finalul acestei săptămâni cu jocurile din etapa a III-a, ultima rotație din acest an. Cele nouă echipe din CN rugby 7 vor susține meciurile turneului cu numărul trei la Sânicolau Mic, în apropiere de Arad.

În prima fază a competiției echipele vor juca în grupe, iar echipa de rugby de la CSM va juca în Grupa A alături de: U Cluj-Napoca, Poli Iași, Mămăștur Cluj-Napoca și CSM Sibiu. Formația gălățeană va deschide turneul de la Arad, de la ora 9.00, cu jocul contra celor de la CSM Sibiu.

Al doilea meci de la Arad va fi jucat de formația gălățeană contra liderului campionatului, U Cluj-Napoca, club ce activează și în Superliga, meciul urmând să aibă loc cu începere de la ora 10.40. De la ora 13.20, gălățenii au programat meciul cu Poli Iași, urmând ca prima fază a turneului de la Arad, grupele, să fie încheiată de gălățeni de la ora 14.p0, cu un joc contra clujenilor de la CS Mănăștur.

După jocurile din grupe se vor disputa finalele pentru stabilirea clasamentului final. Precedentele două rotații din CN rugby în 7 au fost încheiate de gălățeni pe locul patru, după ce au pierdut finala pentru stabilirea locurilor 3-4. În clasamentul general din CN rugby 7 CSM Galați este pe locul patru cu 20 de puncte, șase puncte avans față de echipa de pe locul cinci, Poli Iași, șase puncte ecart față de ultima treaptă a podiumului, RC Bârlad.

Turneul de la Arad din CN rugby 7 este ultimul din acest an. Campionatul Național de rugby în 7 mai are programate două etape, ambele se vor disputa în primăvara anului viitor, 14 martie, la Petroșani, și 20 martie, la Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal