CSM Galați începe sâmbătă sezonul de revenire în Liga Națională

126
Foto: Fcaebook/CSM Galați

Echipa feminină de handbal de la CSM Galați are programat sâmbătă, 7 septembrie, meciul de debut în sezonul de revenire în Liga Florilor. De la ora 11.30, la Sala Sporturilor Dunărea, formația gălățeană va juca cu o altă fostă prin divizionară HCF Piatra Neamț.

Sezonul de tranziție din Divizia A este abordat de CSM Galați cu un lot de jucătoare ce au evoluat în mare parte și în ediția precedentă a Ligii Naționale. Nu lipsesc din componența formației gălățene jucătoare cu experiență la nivelul Ligii Florilor precum: Daciana Balaban, Cătălina Cioaric, Alla Sheiko sau Tamara Bokaric.

În liga secundă vor continua cu CSM Galați: Emilia, Anghel, Roxana Caragea, Cristina Andrița, Cristina Marcu, Cristina Clisu, Lăcrămioara Cîlici. Pentru revenirea în Liga Națională clubul gălățean a transferat două jucătoare cu experiență Cristina Gheorghe, 33 de ani, fostă la Dunărea Brăila, și Abigail Vălean, 25 de ani, handbalistă ce a mai evoluat pentru U Cluj-Napoca, dar și tânărul portar Anamaria Micu, 19 ani, sosită de la Brăila.

În sezonul ce va începe sâmbătă clubul gălățean se va baza și pe un contingent de jucătoare provenite din propriul Centru de Copii și Juniori: Raluca Tănasă, Ana Maria Gogu, Alexia Trofin, Aida Duda, Cosmina Ţîgîra, Adelina Ţuluca, Andreea Prescură şi Mălina Bichir.

Alături de CSM Galați în seria A din Divizia A mai sunt repartizate alte alte cinci echipe: CSM Roman, HCF Piatra Neamț, Știința Bacău, Dunărea Brăila 2 și Național Brașov. În Divizia A, seria A, se joacă două tururi și două retururi. La finalul cele patru rotații primele două clasate se vor califica la turneul semifinal de promovare în Liga Națională.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal