CSU Belor a câștigat turneul de la Medgidia

131
Foto: Facebook/CSU Belor
Foto: Facebook/CSU Belor

Echipa feminină de volei CSU Belor a susținut la finalul săptămânii trecut un turneu amical la Medgidia, unde au participat: CSU Belor, Rapid București, CS Medgidia și Beore Stara Zagora, echipă din Bulgaria.

Formația gălățeană a câștigat turneul de la Medgidia cu trei victorii: 3-1 cu Rapid București, 3-1 cu bulgăroaicele de la Beroe Stara Zagora și 3-2 cu gazdele de la CS Medgidia.

“Am urmărit în acest turneu sa rulam tot lotul, iar ca obiectiv principal a fost să omogenizăm echipa. Am avut parte de un turneu reușit. Suntem în perioada de pregătire și astfel de partide amicale sunt bine venite”, a spus antrenorul formației gălățene Paul Bogdan.

Turneul de la Medgidia a fost abordat de formația gălățeană cu lotul: Majria Corral Bouza, Anamaria Berdilă, Laura Simonia, Ivana Radonjic, Andreea Ispas, Daniela Lupescu, Sorina Miclăuș, Marisa Radu, Borislava Saykova. În perioada următoare lotul formației gălățene urmează să fie completat cu o altă jucătoare, după ce Arijana Oki Okuka a plecat.

Vineri – prezentarea lotului

Înaintea debutului în noua ediție de campionat a Diviziei A1 CSU Belor își va prezenta lotul de jucătoare în cadrul unui eveniment inedit. Clubul gălățean își va face prezentarea oficială pentru sezonul 2019-2020 în deschiderea concertului celor de la 5 Gang, concert ce va avea loc la Sala Sporturilor. Evenimentul va avea loc vineri, 27 septembrie. 5GANG reprezintă un proiect proiect al unor vloggeri, (Selly, Pain, Dia, Gami, Exploit), cu milioane de vizualizări pe Youtube.

Încă trei meciuri de verificare

Până la debutul în noua ediție de campionat formația gălățeană mai are programate alte trei jocuri de verificare. Miercuri, 25 septembrie, CSU Belor va juca meci amical la București, cu Rapid, a doua zi, joi, 26 septembrie, formația gălățeană va juca la Pitești, cu FC Argeș, iar sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 12.30, la Polivalentă, CSU Belor va juca cu CS Medigidia meci de verificare.

Un nou țintar în A1 și Cupa României

După retragerea celor de la CSM Târgu Mureș din campionatul Diviziei A1 feminine Federația Română de Volei a anunțat că va stabili un nou program pentru prima ligă feminină de volei cât și pentru Cupa României. În prima etapă de campionat CSU Belor trebuia să joace pe terenul celor de la CSM Lugoj, în timp ce în Cupă, după vechiul program, formația gălățeană ar fi trebuit să întâlnească chiar echipa retrasă CSM Târgu Mureș.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal