CSU Belor a transferat una dintre cele mai promițătoare tinere voleibaliste din România

104

Formația gălățeană de prima ligă CSU Belor a anunțat perfectarea unui nou transfer pentru viitoare ediție de campionat. Extrema de 20 de ani Sorina Miclăuș (1.80 m), este cea mai nouă jucătoare a trupei gălățene.

Ultima achiziție a clubului gălățean este una dintre cele mai promiţătoare jucătoare de volei din România în acest moment, Sorina Miclăuș a fost convocată deja la echipa națională de senioare a României.

În cariera ei Sorina Miclăuș a mai jucat la două echipe, la nivel de senioare, Volei Alba Blaj și Agroland Timișoara. Originară din Brașov Sorina Miclăuș a mai jucat, la juniori, pentru Transilvania Volei Brașov.

Pentru sezonul ce va începe în luna octombrie clubul gălățean a avut o campanie bogată de transferuri, cu nouă achiziții de jucătoare, plus un antrenor nou. Pentru CSU Belor, în noua ediție de campionat, vor evolua: Adina Maria Roșca, Borislava Saykova, Ivana Radonjic, Marisa Radu, Laura Simoniia, Daniela Lupescu, Andreea Ispas, Maria Jose Corral Bouza și Sorina Miclăuș.

Dintre jucătoarele transferate în această vară bosniaca Arijana Okuka și-a reziliat contractul cu formația gălățeană, locul ei urmând să fie luat în zilele următoare de o altă jucătoare.

Altfel, la finalul săptămânii trecute CSU Belor a jucat primele meciuri de pregătire, jocuri câștigate, scor 3-0 și 3-1 cu colega de eșalon Rapid București.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal