Cu marcator de 16 ani, Oțelul a învins la scor Șomuz Fălticeni

765
Foto: Facebook/SC Oțelul

Startul bun de sezon a fost confirmat de SC Oțelul și în jocul din etapa a VI-a. În ultimul meci al etapei cu numărul șase din C1 formația gălățeană a învins cu scorul 3-0 Șomuz Fălticeni, meci disputat în nocturna stadionului Oțelul.

Oțelul a deschis scorul în minutul 32 prin Marius Matei, 1-0 fiind și scorul după 45 de minute. După o oră de joc avantajul Oțelului a fost dublat de Andrei Munteanu, iar scorul final a fost stabilit de Mădălin Grădinaru. Fotbalistul de 16 ani al Oțelului a intrat pe teren în minutul 82, iar la trei minute distanță a marcat în poarta formației din Suceava.

Alex Ciobanu a început meciul cu formula: Gabriel Ursu – Cosmin Stoian, Ionuț Puțanu, Costin Ghiocel, Mihai Manău – Andrei Bordieanu, Bogdan Crihană, Andrei Munteanu, Filip Dima – Robert Țicămucă, Marius Matei.

Au mai jucat: George Cîrjan, din minutul 73 în locul lui Robert Țicămucă, Mădălin Grădinaru, din minutul 82 în locul lui Marius Matei, Andrei Pleșa, din minutul 87, în locul lui Andrei Bordieanu, Andrei Drăgan, din minutul 89, în locul lui Filip Dima.

SC Oțelul se menține pe locul trei în clasamentul seriei I din Liga a III-a cu 15 puncte. În etapa a VII-a Oțelul va juca pe terenul celor de la Bucovina Rădăuți, echipa de pe locul doi din serie. Meciul din Suceava este derby-ul pentru locul doi în serie, cele două echipe sunt la egalitate de puncte, dar departajate de golaveraj.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal