Debut de sezon cu Sportul pentru hocheiștii de la CSM Galați

1099
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Cu mențiunea că datele jocurilor pot suferi modificări, Federația Română de Hochei a anunțat programul competițional din Campionatul Național de Seniori ediția 2019-2020.

La fel ca în precedenta ediție de campionat la start se vor alinia șapte echipe, alături de CSM Galați în campionatul seniorilor vor evolua: CSM Corona Brașov, SC Miercurea Ciuc, ACSH Gheorgheni, Steaua București, Sportul Studențesc București și Sapientia U23, echipă ce sezonul trecut a jucat cu denumirea CSHC Marton Aron Sândominic.

Echipa de hochei de la CSM Galați, vicecampioana sezonului trecut, va debuta în noua ediție de campionat pe teren propriu cu Sportul Studențesc, 21-22 septembrie, de la orele 18.30 și 11.00.

Prima deplasare din noua ediție de campionat este programată pentru 4-5-6 octombrie, în Harghita, la Cârța, cu Sapientia U23, urmând ca la 9 și 10 octombrie, gălățenii să joace tot în Harghita, pe terenul celor de la SC Miercurea Ciuc.

În luna octombrie, 18-19, cei de la CSM Galați vor juca pe gheața Patinoarului Dunărea cu Steaua, iar la 22-23 octombrie, vicecampionii au programată deplasare pe terenul harghitenilor de la ACSH Gheorgheni, urmând ca luna octombrie să fie încheiată cu un joc la Brașov, 28 octombrie, cu cei de la CSM Corona.

Patru jocuri au programate hocheiștii de la CSM Galați în luna noiembrie, 12-13, la Brașov, cu cei de la CSM Corona, 16-17 noiembrie, la Galați, cu Sportul Studențesc, în timp ce în luna decembrie să joace trei meciuri, toate pe teren propriu, 14-15 decembrie, la Galați, cu SC Miercurea Ciuc, iar la 17 decembrie, la Galați vor veni campionii de la CSM Corona. Programul complet al jocurilor aici.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal