Echipa de rugby de la CSM Galați începe DNS cu un joc pe terenul vicecampioanei

393

Echipa de rugby de la CSM Galați va continua și în ediția 2019-2020 în Divizia Națională de Seniori, eșalonul secund al rugby-ului din România. În actuala ediție de campionat din DNS vor evolua șapte echipe alături de cei de la CSM Galați, CS Năvordai, CSU AV Arad, Știința Petroșani, RC Grivița București, RC Gura Humorului, RC Bârlad și Bucovina Suceava.

Noua ediție a Diviziei Naționale de Seniori va debuta la 28 septembrie, iar CSM Galați va juca în Hunedoara, pe terenul vicempionilor de la Științei Petroșani. La o săptămână distanță, 5 octombrie, formația gălățeană va juca pe ”Municipal” cu RC Bârlad. În etapa a III-a, 12 octombrie, CSM Galați are meci programat pe terenul celor de la RC Grivița, formația contra căreia a pierdut locul de play-off sezonul trecut, iar la 20 octombrie, formația gălățeană primește replica, pe teren propriu, sucevenilor de la RC Gura Humorului.

În ultima parte a turului, 26 octombrie, CSM Galați va juca cu cealaltă echipă suceveană Bucovina, la Suceava, la 2 noiembrie, se va disputa tradiționalul joc cu Năvodariul, (campioana din DNS), pe ”Municipal, iar turul va fi încheiat de CSM Galați la 9 noiembrie, în Vest, pe terenul studenților arădeni.

Din lotul formației gălățene cu care va aborda sezonul viitor nu vor lipsi Gabriel Partenie, Gabriel Dănăilă, Constantin Badea sau Mitică Trandafir jucători cu multe prezențe în DNS în tricoul CSM/RCM/CTTV Galați.

Antrenorul Marius Secuianu a demarat pregătirile cu lotul: Gabriel Partenie, Cristian Spătărescu, George Bulearcă, Gabriel Dănăilă, Laurențiu Ciocîrlă, Ionuț Cucu, Bogdan Frățilă, Laurențiu Donosă, Dănuț Lăcătuș, Marian Luparu, Igor Misin, Serghei Budaian, Gabriel Cotici, Sorin Mocanu, Stelian Grumăzescu, Constantin Badea, Daniel Josan, Mihail Diacon, Ionuț Cosmiuc, Mitică Trandafir, Dragoș Giușcă, Ilie Cîmpianu, Lucian Grigore, Radu Ciubotari.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal