Echipele gălățene au scos un singur punct în etapa a III-a din L3

265
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Etapa a treia din Liga a III-a nu a fost productivă pentru cele trei echipe gălățene ce activează în seria I. Un singur punct au câștigat formațiile gălățene, și acela pe teren propriu.

Vineri, în prima zi a etapei, Sporting Liești a cedat, scor 0-1, (0-0), pe terenul nou promovatei CSM Bacău. Gol marcat de gazde în minutul 52.

Confruntarea cu Petre Grigoraș a fost pierdută de Oțelul cu scorul 3-0. În etapa a III-a formația gălățeană a jucat la Suceava, cu Foresta, noua echipă a lui Grigoraș. După ce Oțelul a ratat deschiderea scorului, în minutul 13 Marius Matei a dat în bară, gazdele au marcat în minutul 23 prin Mateo Rigoni, 1-0 fiind și scorul după 45 de minute. În partea secundă Alex Marin a desprins Foresta la 2-0, minutul 53, iar în finalul jocului, minutul 88, Robert Marin a stabilit scorul final.

Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a CSU Dunărea de Jos a obținut a doua remiză consecutivă în jocurile de pe teren propriu, scor 2-2, cu Știința Miroslava. Studenții au revenit de la 0-1, s-au desprins la 2-1, dar au fost egalați în minutul 90 cu un șut de excepție de la distanță. Cele două goluri ale formației universitare au fost marcate de juniorul Mădălin Mațoianu, 19 ani.

După trei etapei SC Oțelul este cea mai bine clasată dintre echipele gălățene, locul 6 cu 6 puncte, golaveraj 4-4, Sporting Liești este pe locul 11 cu 3 puncte, (2-5), iar studenții de la CSU Dunărea de Jos ocupă locul 13 cu două puncte (2-4).

În etapa a IV-a SC Oțelul va juca pe teren propriu cu nou promovata Hușana Huși, Sporting Liești va juca cu Șomuz Fălticeni, tot pe teren propriu, iar CSU Dunărea de Jos se va deplasa la Focșani pentru jocul cu cei de la CSM. Toate cele trei jocuri sunt programate să se dispute sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 17.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal