Etapa a IV-a din Liga a IV-a începe sâmbătă la ”Siderurgistul”

223

Campionatul primului eșalon județean, Liga a IV-a, programează la finalul săptămânii, sâmbătă – duminică, 21-22 septembrie, meciurile din etapa a patra.

Runda cu numărul patru va debuta sâmbătă, la Galați, stadionul Siderurgistul. De la ora 14.00, Quantum Club Galați, revelația începutului de sezon, va juca cu Gloria Ivești, medaliata cu bronz din ultimele două ediții de campionat.

A doua zi, duminică, sunt programate și celelalte jocuri. Cinci dintre jocuri se vor juca de la ora 12.00:

Victoria Independența – Agrostar Tulucești

Victoria Tecuci – Avântul Vânători

Muncitorul Ghidigeni – Viitorul Costache Negri

Unirea Braniștea – Voința Cudalbi

Juventus Toflea – Zimbrul Slobozia Conachi.

Etapa a patra se va închide de la ora 13.00, cu jocul de pe stadionul ”Prof. Costică Popovici” din Valea Mărului, dintre gazdele de la Avântul și Avântul din Drăgănești.

Zimbrul Slobozia Conachi conduce în Liga a IV-a cu 9 puncte, golaveraj 18-5, Gloria Ivești este pe doi cu același număr de puncte, nouă, golaveraj 10-2, iar Avântul Valea Mărului este pe trei cu 9 puncte, golaveraj 10-3.

Surpriza începutul de sezon Quantum Club Galați, echipă ce și-a confirmat prezența în campionat cu câteva zile înainte de începerea sezonului, este pe 4 cu 7 puncte, 15-2 golaveraj, fără înfrângere. În ”subsol” Agrostar Tulucești și Juventus Toflea sunt cu zero în dreptul punctelor după trei etape, echipa din Toflea are, după numai trei etape, golaveraj 1-30.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal