Etapa a V-a din L4 începe sâmbătă la Smârdan. Derby la vârf pe stadionul ”Nicu Nour”

239
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

În campionatul primului eșalon județean, Liga a IV-a, se vor disputa la finalul săptămânii, sâmbătă – duminică, 28-29 septembrie, meciurile din etapa a V-a, rundă ce programează două derby-uri de clasament în partea superioară a ierarhiei.

Liderul joacă sâmbătă cu revelația Quantum

Sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 12.00, pe terenul din Smârdan, liderul din Liga a IV-a, Zimbrul Slobozia Conachi (4-0), va primi replica revelației începutului de sezon Quantum Club Galați, formație ce a acumulat opt puncte în precedentele patru jocuri disputate în acest sezon. După remizele cu Unirea Braniștea și Gloria Ivești, primul scor al campionatului de la Toflea, Brăhășești, sau victoria cu Avântul Drăgănești pentru gălățenii de la Quantum urmează testul suprem, pe terenul liderului neînvins.

Duminică se joacă primul derby de titlu al sezonului

Duminică, de dimineață, de la ora 10.00!, pe terenul sintetic al stadionului ”Dunărea”, Avântul Vânători va organiza jocul cu cei de la Muncitorul Ghidigeni. De la ora 12.00, Voința Cudalbi va juca pe teren propriu cu Juventus Toflea, Viitorul Costache Negri primește replica celor de la Unirea Braniștea, iar de la aceeași oră, 12.00, pe terenul din Drăgănești, Avântul Drăgănești va juca cu Victoria Independența. Ultimul meci al etapei va începe de la ora 13.00, la Tulucești, gazdele de la Agrostar vor juca cu Victoria Tecuci.

Tot duminică, de la ora 12.00, pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești, se va juca primul derby de titlu al sezonului. Medaliata cu bronz din ultimele două sezoane, Gloria Ivești, locul 3 cu 10 puncte, va juca cu una dintre cele două favorite la titlu, Avântul Valea Mărului, locul 2 cu 12 puncte.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal