Etapă cu 60 de goluri în L4. Două echipe cu maximum de puncte după patru etape

371
Foto: Arhivă Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

12 din cele 14 echipe din primul eșalon județean au marcat în etapa a patra din Liga a IV-a 60 de goluri. Scorul etapei, și al campionatului, a fost realizat de liderul campionatului, Zimbrul Slobozia Conachi, 17-1, pe terenul ultimei clasate Juventus Toflea.

Avântul Valea Mărului, cealaltă echipă cu intenții de promovare în eșalonul superior s-a impus în jocul din etapa a IV-a cu scorul 12-0 pe teren propriu cu Avântul Drăgănești, în timp ce Muncitorul Ghidigeni a trecut cu 13-0 de Viitorul Costache Negri.

Din etapa a patra se remarcă remiza, scor 1-1, de la Galați, dintre revelația începutului de sezon, Quantum Club Galați și medaliata cu bronz din ultimele două sezoane, Gloria Ivești.

De remarcat ar mai fi victoriile din deplasare ale celor de la Avântul Vânători și Agrostar Tulucești. Vânătoriul a trecut cu 4-1 de Victoria Tecuci, pe ”Municipalul” tecucean, iar Agrostar Tulucești a învins, la limită, scor 4-3, la Independența, Victoria. În celălalt meci din etapa a patra Unirea Braniștea a învins, scor 2-1, Voința Cudalbi.

După patru etape două echipe au maximum de puncte, Zimbrul Slobozia Conachi și Avântul Valea Mărului, ambele câte șase puncte, departajate de golaveraj, Zimbrul 35-6, Avântul 22-3. Podiumul este completat de Gloria Ivești cu 10 puncte, iar revelația începutului de sezon Quantum Club Galați este pe patru cu 8 puncte, fără înfrângere, golaveraj 16-3. În ”subsol” Juventus Toflea este ultima, singura echipă fără punct, golaveraj 2-47.

În etapa a V-a sunt programate jocurile:

Zimbrul Slobozia Conachi – Quantum Club Galați

Voința Cudalbi – Juventus Toflea

Viitorul Costache Negri – Unirea Braniștea

Avântul Vânători – Muncitorul Ghidigeni

Agrostar Tulucești – Victoria Tecuci

Avântul Drăgănești – Victoria Independența

Gloria Ivești – Avântul Valea Mărului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal