Fostele glorii de la CSU Galați, alături de studenți la jocul cu Miroslava

526
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

CSU Dunărea de Jos, nou promovata în Liga a III-a, va juca sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 17.00, al doilea joc de pe teren propriu din acest sezon.

Pentru prima victorie stagională formația universitară va avea de trecut de Știința Miroslava, într-un joc ce se va disputa pe stadionul Portul Roșu, cu porțile deschise. Meciul se va disputa cu spectatori, după ce în cursul săptămânii clubul universitar a obținut toate acordurile de a organiza jocurile de pe stadionul Portul Roșu cu spectatori în tribune, iar intrarea va fi liberă.

Susținere din partea fostelor glorii ale clubului pentru studenți

Alături de studenți în tribunele stadionului Portul Roșu vor fi fostele glorii de la CSU Galați, echipă ce a activat în fotbalul de la noi în perioada 1953-1982. Foști jucători din finala Cupei României, și cei din meciurile cu Boavista Porto, din Cupa Cupelor, vor fi alături de actualii studenți la jocul de sâmbătă cu Miroslava.

La 15 septembrie, se împlinesc 43 de ani de la primul meci în Europa al unei echipe din Galați. CSU Galați a jucat cu portughezii de la Boavista Porto, pe stadionul Dunărea, iar jocul a fost pierdut de formația gălățeană cu scorul 2-3. Dreptul de a juca în Cupa Cupelor a fost obținut de CSU Galați după ce a jucat în finala Cupei României, finală cedată de studenți la limită, scor 0-1, cu cei de la Steaua.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal