Fotbal pentru comunitate. Oțelul a anunțat suma pe care o va dona în urma derby-ului municipal cu CSU Dunărea de Jos

443
Foto: Facebook/SC Oțelul

Pe lângă latura sportivă derby-ul municipal dintre Oțelul și CSU Dunărea de Jos a avut și o latură caritabilă. Înaintea jocului Suporter Club Oțelul Galați a anunțat că va dona toate încasările aferente derby-ului municipal către Fundația Comunitară Galați.

Astfel, conform site-ului oficial al Oțelului la jocul de sâmbătă, disputat în nocturnă după o perioadă de pauză, s-au strâns 3206 de lei, sumă rezultată din vânzarea biletelor.

Acești bani vor merge către bursierii Fundației Comunitare Galați. Astfel, douăzeci de tineri din zona rurală, talentați și cu rezultate școlare deosebite vor beneficia de suport material și vocațional pentru a-și continua studiile la oraș.

”Dintodeauna am iubit fotbalul. Pentru mine, să știu că echipa Oțelul s-a mobilizat pentru că eu să fiu mai bun la scoală, este o motivație extraordinară” – a declarat, pentru www.ascotelul.ro, Relu Capotă, elev la Liceul Pedagogic și bursier al Fundației Comunitare Galați.FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal