Iulian Apostol: ”Combinatul a susținut echipa când aceasta nu trecea printr-o situație ușoară”

306
Foto: Facebook/SC Oțelul

În prima ediție din sezonul 12 de Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, (92.4 FM și www.liderfm.ro), Iulian Apostol, manager executiv la SC Oțelul, a vorbit despre relația dintre clubul gălățean și Combinatul siderurgic Liberty Galati.

”Pot spune că sunt discuții cu cei de la Combinat, Liberty, pot spune că cei de la Combinat chiar au susținut echipa când aceasta trecea printr-o situație nu ușoară.

Știți foarte bine, înainte de începerea sezonului trebuia să depunem un dosar de înscriere în competiție cu garanție financiară la Federația Română de Fotbal, 20 de mii de lei. Pot spune că la momentul respectiv și Combinatul a fost alături de noi, a răspuns solicitării noastre, a avut voință, dar evident că sunt niște parteneri care ne pun la dispoziție toată infrastructura de care avem nevoie să ne desfășurăm activitatea.

Știu că s-a discutat, și se dorește, ca pe viitor să putem avea o colaborare mult mai strânsă, poate chiar de susținere financiară, dar lucrurile asta nu sunt chiar asa de ușor de obținut. Se fac tot felul de analize și în Combinat. Sperăm din tot sufletul să obținem, dar, dacă Zeița Fortuna va fi cu noi să readucem Combinatul la nivelul la care a susținut fotbalul. Niciodată Oțelul Galați nu ar fi avut performață dacă nu ar fi avut Combinatul în spate”, a spus Iulian Apostol, manager executiv SC Oțelul la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal