Iulian Apostol: ”Există riscul să fim depunctați sau să nu terminăm campionatul!”

489
Foto: Facebook/SC Oțelul

În direct la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, managerul executiv de la SC Oțelul, Iulian Apostol, a vorbit despre restanțele financiare pe care clubul gălățean le are către o parte din jucătorii de sezonul trecut.

”Există un risc real. Există posibilitatea, dacă nu plătim datoriile, ca clubul să nu poată termina campionatul. Data limită ar fi undeva la sfârșitul lunii octombrie, dacă nu plătim cu siguranță începem să fim depunctați.

Suntem un club nefinanțat, un club care de 9 luni de zile nu are bugetare, oamenii care sunt alături de club, prieteni, cunoștințe, neamuri, sunt cei care susțin activitatea și încearcă ca acest club să aibă activitate în continuare.

Noi așteptăm și ne dorm foarte mult pentru că este nevoie de bani, de susținere. Suntem un club de drept privat, trebuie să reamintim tuturor că suntem un club care ne plătim totul la baza sportivă, utilitățile, curentul, gazele, apa, paza.

Clubul nu este dator la finanțe, la bugetul de stat sau la bugetul local. Singuri nu putem. Avem nevoie de susținere. Cum există susținere mai peste tot în țară, nu doar pentru fotbal. Oțelul reprezintă orașul, în trecut Oțelul a scos în stradă cei mai mulți oameni, fotbalul a scos câteva zeci de mii de oameni pe Faleză”, a spus Iulian Apostol, manager executiv SC Oțelul la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, (92.4 FM sau www.liderfm.ro).

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal