Mălina Smârdan avansează în turul doi al Cupei după ce și-a eliminat rivala în turul inaugural

307
Mălina Smârdan

Faza județeană a Cupei României a debutat la finalul săptămânii trecut cu meciurile din turul inaugural, tur în care au fost angrenate echipele din al doilea eșalon județean, Liga a V-a. Capul de afiș al etapei de Cupă a fost jocul de la Smârdan, dintre semifinalista ediției precedente, Mălina Smârdan, și echipa rivală, Voința Cișmele.

Despre un nou episod al rivalității Mălina Smârdan – Voința Cișmele am vorbit cu președintele formației din Smârdan, Ionel Ninel Stoica.

”Meciul a fost echilibrat, echipa oaspete a arătat o formă bună, ei au deschis scorul după câteva ratări memorabile ale echipei noastre. Până la pauză am egalat, prin Munteanu, în urma unei lovituri libere foarte bine executate. După pauză jocul a început tot cu mari ratări ale noastre, iar cei care au marcat au fost oaspeții, echipa din Cișmele.

Din acel moment s-a jucat la o singură poartă, iar Mălina a marcat de două ori prin golgheterul Vântdevară, și numai ratările noastre au făcut ca scorul sa nu fie mult mai mare”.

La fel ca toate derby-urile tensiunea nu a lipsit. ”Au fost și incidente în urma cărora doi jucători au fost eliminați, Munteanu de la gazde și Pătruț de la oaspeți”, a încheiat Ionel Ninel Stoica.

Mălina Smârdan a obținut calificarea în turul doi cu socrul 3-2, asta după ce sezonul trecut formația din Smârdan și-a eliminat rivala din Cupă cu victoria, scor 3-0, de la Cișmele.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal