Meci cu șase goluri pe Portul Roșu! Studenții n-au experiență pentru victorie

295
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Nici în etapa a cincea din Liga a III-a studenții de la CSU Dunărea de Jos nu au reușit să câștige primul meci în Liga 3. Al treilea joc de pe teren propriu din C1 a fost pierdut de studenți cu scorul 2-4, (1-1), cu FC Botoșani 2, după un meci spectaculos cu multe goluri și faze de poartă, în care studenții au arătat că încă nu au căpătat experiența necesară Ligii a III-a.

Daniel Lovin a deschis scorul pentru studenți, în minutul 20, asta după ce Grigoraș și Izvoranu au semnat primele acțiuni ofensive ale studenților la poarta ”satelitului” din Botoșani. Avantajul studenților a rezistat doar 16 minute, cu nouă minute înainte de pauză Botoșaniul a egalat după o fază cu o serie de erori în defensiva studenților, gol marcat de Alexandru Piftor, 1-1 a fost și scorul după 45+1 de minute.

La reluare studenții au avut un moment de cădere, speculat la maximum de echipa din Botoșani. În minutul 54 Manea îl scapă pe Adrian Chică Roșă, iar atacantul de la Botoșani și-a trecut echipa în avantaj, iar la șase minute distanță același Chică-Roșă a marcat cu stângul din interiorul careului.

Replica studenților a venit de la Perju, de două ori în aceeași fază a tras în portar, sau de la Mohorîță, intrat pe parcurs în teren vitezistul studenților a ratat ținta în trei rânduri. Cu zece minute înainte de final CSU a revenit în joc, Daniel Lovin și-a băgat echipa în joc cu un gol, ”euro-gol”, marcat de la aproape 30 de metri, nu înainte ca Țuiu să trimită în bară. Meciul a fost închis de golul pentru 2-4 marcat de Botoșani în minutul 85.

Cătălin Savu a început meciul cu formula: Bogdan Olaru – George Iacob, Dănuț Morogan, Marius Manea, Andrei Bădilaș – Daniel Lovin, Alexandru Izvoranu, Alexandru Perju, Valentin Vârlan – Gheorghiță Țuiu, Adrian Grigoraș. Au mai jucat: Mădălin Blănaru, Iulian Mohorîță. Ionuț Chiriac, Mădălin Mațoianu și Mihail Ivașcu nu au putut fi folosiți de Cătălin Savu în meciul de sâmbătă din cauza accidentărilor.

CSU Dunărea de Jos este pe locul 15, din 16 în serie, cu două puncte, golaveraj 4-9. Pentru studenți urmează meciul de pe terenul celor de la Ozana Târgu Neamț, vineri, 27 septembrie, de la ora 17.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal