Oțelul așteaptă sprijinul financiar al comunității locale

400
Foto: Facebook/SC Oțelul Galați

Fără sprijinul financiar al comunității locale la adoptarea bugetului municipiului Galați în luna mai, SC Oțelul așteaptă ajutorul financiar al comunității locale la rectificarea bugetară a Consiliului Local Galați. Tehnicianul echipei gălățene, Alexandru Ciobanu, a declarat, la finalul jocului cu CSU Dunărea de Jos că formația roș-alb-albastră are indicii legate de o posibilă finanțare la rectificarea bugetară.

”Din ce știu eu sunt semnale pozitive din partea autorităților locale, iar asta ne bucură. Faptul că cei care conduc acest oraș sunt alături de Otelul Galați, și sunt alături de copii Galațiului. Dacă ne uităm în lotul lărgit al echipei 80% sunt copii de 16-19 ani, un lucru pozitiv pentru viitorul fotbalului gălățean”, a spus Alexandru Ciobanu antrenorul Oțelului.

Managerul executiv al clubului, Iulian Apostol, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că SC Oțelul și-a depus dosarul pentru a obține finanțare din partea autorităților locale. ”Nu putem să trecem cu vederea aspectul financiar, ținând cont că am avut 6-7 luni de zile neplăcute din punct de vedere financiar. Dar, la ora asta suntem bine, s-a redeschis o fereastră de a depune dosare de finanțare la Consiliul Local Galați, iar noi am depus dosarul. Pot spune că prima dată nu am fost bugetați din vina noastră, a fost o neconcordanță a ceea ce a însemnat documentația și depunerea ei într-un termen acceptat de către Primărie. Momentan suntem cu dosarul depus, așteptăm și noi, va veni ca o gură de oxigen pentru perioada care urmează, ne așteptă trei luni pline de competiție pentru întreg clubul”, a spus Iulian Apostol.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal