Oțelul, singura victorioasă dintre echipele gălățene din L3

386
Foto: Facebook/SC Oțelul

În etapa a IV-a din Liga a III-a SC Oțelul este singura dintre cele trei echipe gălățene care a câștigat meciul disputat. În meciul de închidere al etapei gruparea roș-alb-albastră a învins cu scorul 2-0, la pauză 2-0, nou promovata Hușana Huși.

Marius Matei a deschis scorul în minutul 16, din lovitură de pedeapsă, iar Cosmin Stoian, în minutul 44, direct din lovitură liberă a marcat golul doi. Pentru formația pregătită de Alexandru Ciobanu victoria cu Hușana este a treia în actuala ediție de campionat, iar în clasament Oțelul este pe locul 6 cu 9 puncte, golaveraj 6-4. În etapa a V-a, vineri, 20 septembrie, Oțelul va juca pe terenul nou promovatei CSM Bacău.

Sporting Liești a jucat în etapa a patra pe teren propriu cu Șomuz Fălticeni. Chiar dacă formația din Liești a deschis scorul, în minutul 25 prin Alin Nica, formația din Fălticeni a egalat în minutul 78. Lieștiul este pe 11 în clasamentul seriei I cu 4 puncte, golaveraj 3-6, iar în etapa a cincea va juca pe terenul Bucovinei Rădăuți, sâmbătă, 21 septembrie.

Cealaltă echipă gălățeană din C1, CSU Dunărea de Jos, a cedat la limită, scor 0-1, jocul din Vrancea cu CSM Focșani. Singurul gol al partidei a fost marcat de gazde în minutul 79. CSU Dunărea de Jos este pe locul 14 în clasament, cu două puncte după patru etape, iar sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 17.00, pe Portul Roșu va veni echipa secundă de la FC Botoșani.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal