Quantum, echipa momentului în L4. Gălățenii au remizat cu Iveștiul în ultimul minut!

248
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Revelația începutului de sezon din primul eșalon județean, Quantum Club Galați, a continuat seria surprizelor și în etapa a IV-a. Cu prezența în campionat confirmată cu puțin timp înainte de începerea campionatului, formația lui Iulian Oprea a reușit să încheie neînvinsă și jocul cu medaliata cu bronz din ultimele două sezoane, Gloria Ivești.

În etapa a IV-a, într-un joc disputat pe stadionul Siderurgistul, Quantum Club Galați a remizat, scor 1-1, cu Gloria Ivești, remiză obținută de gruparea gălățeană în minutul 90. Gheorghe Iordache a deschis scorul pentru oaspeți cu patru minute înainte de pauză, iar Adrian Huhulea, în minutul 90, a adus al optulea punct stagional pentru Quantum.

Iulian Oprea, antrenorul de la Quantum, a trimis în teren formula: Pădurariu – Roşca, Pamfilie, Lupu, Damian – Stegaru, Munteanu, Buliga, Călin – Huhulea, Dodan. Au mai jucat: Ghisman, Toniţă şi Oprea. De partea cealaltă Fănică Rusu, tehnicianul formației din Ivești, a trimis în teren echipa: Coviţ – Iulian Ion, Lupu, Iordache, Stoica – Nunu, Alecsandrescu, Borşan, Paraschiva – Cucu, Toader. Au mai jucat: Turturică, Matei şi Rusu.

Quantum este pe patru în Liga a IV-a cu opt puncte, două victorii, două remize, fără înfrângere, golaveraj 16-3. Pe lângă remiza cu Gloria Ivești în palmaresul echipei lui Iulian Oprea, din debutul sezonului, mai figurează o remiză la Braniștea, cu Unirea Braniștea, o altă echipă ”cu greutate” în L4, o victorie, scor 12-0, cu Juventus Toflea sau o victorie, scor 3-2, cu Avântul Drăgănești.

Gloria Ivești este pe trei cu în clasamentul la zi cu zece puncte, golaveraj 11-3. Pentru formația din Ivești a fost prima remiză din acest sezon după trei victorii consecutive cu Avântul Vânători (1-0), Agrostar Tulucești (2-0) și Avântul Drăgănești (7-2).

Pentru Quantum urmează testul suprem din debutul sezonului, pe terenul din Smârdan, cu Zimbrul Slobozia Conachi, iar Gloria Ivești va juca pe ”Nicu Nour”, derby-ul începutului de sezon cu una dintre favoritele la promovare, Avântul Valea Mărului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal