Silviu Ilie a debutat la Avântul Vânători

457

Dacă sezonul trecut în Liga a IV-a au evoluat jucători precum Sorin Frunză s-au Marian Cîrjă, iar Ciprian Milea și Samoel Cojoc au fost legitimați la CSU Dunărea de Jos respectiv Zimbrul Slobozia Conachi, dar nu au mai debutat, în actuala ediție de Liga a IV-a un alt jucător cu state vechi în Liga I, Silviu Ilie, a ales să evolueze în Liga a IV-a.

Fostul fundaș al Oțelului, cu 124 de meciuri în Liga I, a debutat duminică pentru Avântul Vânători în meciul de la Valea Mărului cu cei de la Avântul. Conform celor prezenți la joc, Silviu Ilie s-a mișcat excelent pe teren, iar nivelul său de joc a fost mult peste cel din primul nostru eșalon județean.

Pe lângă cele 124 de meciuri în Liga I Silviu Ilie a mai evoluat de 46 de ori în Liga a II-a pentru FCM Dunărea și Farul Constanța, iar la trofee câștigate se regăsesc campionatul Ligii I și Supercupa României, în 2011, cu Oțelul, plus un loc doi cu ASA Târgu Mureș, meci în care formația mureșeană a pierdut titlul în urma înfrângeri pe teren propriu cu Oțelul.

Silviu Ilie, 31 de ani, a jucat în Liga Campionilor cu Oțelul, Cupa UEFA și Cupa UEFA Intertoto, competiție câștigată împreună cu Oțelul. Ilie a cochetat și cu echipele naționale, a jucat trei meciuri la seniori și de 16 ori pentru tineret (U21).

În tricoul celor de la Avântul Vânători Silviu Ilie ar putea fi văzut în etapa a III-a din Liga a IV-a, sâmbătă/duminică, contra celor de la Victoria Independența, meci ce este foarte probabil să se dispute la Vânători. Pentru Silviu Ilie este a doua experiență la nivelul Ligii a IV-a după ce în sezonul 2017-2018 a mai jucat la Zimbrul Slobozia Conachi.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal