Start de sezon pe terenul vicecampioanei pentru CSM Galați

41

Echipa de rugby de la CSM Galați debutează sâmbătă în ediția 2019-2010 a Diviziei Națioanle de Seniori, liga secundă. Formația gălățeană va avea parte de un adversar dificil în prima etapă, vicecampioana DNS, Știința Petroșani. Meciul se va disputa pe stadionul ”Știința” din Petroșani, sâmbătă, 28 septembrie, începând cu ora 11.00.

Două reveniri în lotul formației gălățene

Noua ediție de campionat este abordată de formația pregătită de Marius Secuianu cu un lot din care nu vor lipsi: Gabriel Partenie, Gabriel Dănăilă, Constantin Badea sau Mitică Trandafir, jucători cu state vechi la formația gălățeană.

De asemenea vor face parte din echipa de rugby a CSM-ului Bogdan Frățilă, Igor Misin sau Serghei Budaian. În noua ediție de campionat gruparea gălățeană se va baza și pe serviciile lui Ionuț Cosmiuc, centru, și Stelian Grumăzescu, linia a II-a, jucători reveniți la XV-le Galațiului.

RC Bârlad, primul adversar de pe ”Municipal”

După jocul de la Petroșani formația gălățeană va disputa primul meci de pe teren propriu sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 11.00, pe stadionul ”Municipal”, (Gloria de lângă Autogară), cu cei de la RC Bârlad. În turul DNS programul CSM Galați continuă astfel: etapa a III-a, 12 octombrie, RC Grivița București – CSM Galați, etapa a IV-a, 20 octombrie, CSM Galați – RC Gura Humorului, etapa a V-a, 26 octombrie, Bucovina Suceava – CSM Galați, etapa a VI-a, 2 noiembrie, CSM Galați – CS Năvodari, etapa a VII-a, 9 noiembrie, CSU AV Arad – CSM Galați.

Noua ediție de campionat a Diviziei Naționale de Seniori se va disputa în sistem tur-retur, fiecare cu fiecare, fără play-off/play-out.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal