Start lansat. Handbalistele de la CSMG au debutat cu o victorie categorică în sezonul de revenire în LN

220

Sezonul de revenire în Liga Națională a fost început de handbalistele de la CSM Galați cu o victoria categorică, scor 33-22, în fața celor de la HCF Piatra Neamț.

Învingătoarea din jocul de la Polivalentă s-a cunoscut chiar înainte de pauză, după 20 de minute de joc gazdele aveau avantaj liniștitor, scor 13-6. După alte zece minute de joc CSM Galați și-a mărit avansul la zece goluri, scor 19-9, scor cu care s-a intrat la pauză.

După pauză Alexandrina Soare a trimis în teren junioarele, însă avansul pe tabelă al formației gălățene s-a menținut constant la peste zece goluri, 27-14, minutul 45, 31-19, minutul 55. Pe parcursul părții secunde junioarele au mai fost ajutate de Daciana Balaban, Cristina Andrița sau Lăcrămioara Cîlici, jucătoare dintre cele experimentate ce au evoluat constant în prima parte a meciului. În finalul partidei junioara Aida Duda a ieșit la rampă și a marcat două goluri spectaculoase, ultimul chiar cel de ”închidere” al tabelei.

Echipa gălățeană a avut o listă lungă a marcatoarelor, iar Cristina Clisu a fost cea mai bună marcatoare a meciului cu 6 goluri. Pentru CSM Galați au mai marcat: Tamara Bokaric 4, Cătălina Cioaric 4, Abigail Vălean 4, Cristina Andrița 3, Cristina Marcu 2, Aida Duda 2, Raluca Tănasă 2, Daciana Balaban 2, Ana Maria Gogu, Lăcrămioara Cîlici 1, Alla Sheiko și Alexia Trofin câte un gol.

După proporțiile scorului, (+11 golaveraj), handbalistele de la CSM sunt, probabil, primul lider al seriei A din Divizia A. În etapa a II-a, 14 septembrie, CSM Galați va juca pe terenul celor de la CSM Roman, în timp ce la 21 septembrie, formația gălățeană să găzduiască jocul cu Știința Bacău.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal