United începe marți un nou sezon cu gânduri de titlu în Liga I

152
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Finalista ultimelor trei ediții din Liga I United Galați va debuta marți în noua ediție de campionat a primei ligi de futsal. Echipa condusă de Florin Ignat pentru al doilea sezon consecutiv va începe campionatul cu un meci la Timișoara, cu Informatica, marți, 10 septembrie, de la ora 18.00.

Pentru noua ediție de campionat clubul gălățean își propune, la fel a în ultimele sezoane, câștigarea titlului. ”Obiectivul este clasarea pe un loc mai bun decât cel de anul trecut. Achizițiile din acestă sunt jucători pe care i-am dorit, sper să facem jocuri forate bune și sper să bucurăm publicul care a fost alături de noi până acum”, a spus Florin Ignat antrenorul formației gălățene.

În noua ediție de campionat echipele din Liga I sunt obligate să aibă pe teren pe toată durata meciului un jucător sub 23 de ani. Florin Ignat a declarat că regula este în beneficiul jucătorilor tineri. ”Toate echipele au de câștigat, în primul rând jucătorii tineri. Eu sunt foarte mulțumit de absolut toți jucătorii, din punctul meu de vedere oricând, și oricine, poate să intre în teren, sper din tot sufletul să nu fie diferențe”, a spus Ignat.

Ediția 2019-2020 din Liga I este abordată de United cu lotul de jucători: Andrei Dinicuță, Andrei Grigoraș și Ionuț Păduraru – portari. Matei Boșneagă, Robert Crișan, Octavian Cireș, Andei Crăciun, Cosmin Petică, Dumitru (Mimi) Stoica, Constantin Burdujel, Andrian Lașcu, Cristian Obadă, Sergiu Tacot, Daniel Araujo. Patru dintre jucătorii formației gălățene, Dinicuță, Boșneagă, Crișan și Petică, sunt eligibili pentru regula U23.

Echipa tehnică a formației gălățene este aceeași de sezonul trecut: Florin Ignat antrenor principal, Viorel Cojoc, antrenor secund, Alexandru Tănăsilă antrenor cu portarii, cu mențiunea că în noul sezon nu vor mai intra pe teren tehnicienii Ignat și Cojoc.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal