”Veteranii” de la Quantum au făcut primul scor al campionatului din Liga a IV-a

300
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Fără îndoială revelația începutului de sezon din primul eșalon județean este Quantum Club Galați. Cu lotul format pe ultima sută de metri și cu prezența în campionat confirmară cu câteva zile înainte de începerea campionatului, formația gălățeană a acumulat șapte puncte în cele trei meciuri disputate.

După 0-0 din debutul campionatului, de la Braniștea, cu echipa de pe locul patru la finalul sezonului trecut, Unirea Braniștea, echipa lui Iulian Oprea a învins, scor 3-2, Avântul Drăgănești în primul meci stagional organizat pe teren propriu, iar în etapa a III-a le-a oferit o corecție severă celor de la Juventus Toflea, victorie, scor 12-0.

12-0 este primul scor al campionatului din actuala ediție a primul eșalon județean gălățean. În victoria de la Brăhășești/Toflea, cea mai mare parte din goluri au fost marcate de veteranii echipei, jucători trecuți bine de 30 de ani.

Emanoil Dodan, 33 de ani, a marcat de cinci ori în poarta celor de la Juventus, Ovidiu Lupu, jucător de aceeași vârstă cu colegul său, a reușit o dublă, Bogdan Petrică, un alt jucător de 33 de ani a înscris o dată, iar președintele – jucător Iulian Oprea a ieșit în evidență cu o dublă.

Intrat pe teren în minutul 77, președintele de la Quantum, 39 de ani, a marcat două goluri în două minute, 79 și 80. Pe lista marcatorilor de la Toflea și-au trecut numele și doi dintre tinerii echipei, Dan Buliga, 20 de ani, și Mădălin Călin 19 ani.

După trei etape Quantum Club Galați este pe locul patru în primul eșalon județean cu 7 puncte, golaveraj 15-2. Pentru formația gălățeană urmează un test destul de dur, pe teren propriu, cu Gloria Ivești, medaliata cu bronz din ultimele două sezoane.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal