VIDEO| Prezentare de gală pentru CSU Belor

180

Înaintea concertului celor de la 5 Gang de la Sala Sporturilor Dunărea, clubul de volei CSU Belor și-a prezentat echipa cu care va aborda ediția 2019-2020 a Diviziei A1 de volei feminin.

Lotul de 12 jucătoare de la CSU Belor prezentat este următorul: Ivana Radonic, Ana Marisa Radu, Maria Jose Coral Bouza, Ganna Magerova, Sorina Miclăuș, Violeta Stan, Laura Simonia, Daniela Lupescu, Borislava Saykova, Adina Maria Roșca, Andreea Ispas și căpitanul Ana Maria Berdilă.

Pe scenă au urcat și cei din staff-ul tehnic al echipei format din: Claudiu Roșu, preparator fizic, Ion Ivanov, antrenor secund, Florin Vasile Bosi, antrenor secund, și Paul Bogdan, antrenor principal. De la microfonul Polivalentei au fost anunțați și doi dintre oamenii din conducere, Silviu Șoimu, team-managerul echipei, și Mihai Pantea, directorul de la CSU Galați.

Alături de jucătoarele de la CSU Belor pe scenă a urcat și Adriana Dumitru-Dudinic, dar de data asta fosta voleibalistă de la CSU Metal, CSU Galați, CSU Belor Galați a fost invitată pe scenă pentru a fi premiată pentru întreaga activitate. Adriana Dudinc s-a retras recent din activitatea de jucătoare, după ce a jucat sezonul trecut pentru CSU Belor în Divizia A1.

Pentru CSU Belor urmează meciul de debut în actuala ediție a Diviziei A1, la Sala Sporturilor Dunărea, cu campioana Volei Alba Blaj, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 18.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal