Zimbrul Slobozia Conachi, primul lider din Liga a IV-a

523
Foto: Arhivă Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Primul eșalon județean a debutat la finalul săptămânii, iar după jocurile din prima etapă Zimbrul Slobozia Conachi este primul lider al campionatului. Formația din Slobozia Conachi s-a impus cu scorul 9-1 în jocul considerat pe teren propriu cu Victoria Tecuci, meci disputat pe terenul sintetic al stadionului Dunărea.

Noua ediție de campionat a fost începută cu o victorie la scor și de Muncitorul Ghidigeni, în runda inaugurală formația din Ghidigeni s-a impus cu scorul 8-0 pe terenul celor de la Juventus Toflea. Avântul Valea Mărului a redebutat în Liga a IV-a cu o victorie concludentă, scor 6-2, pe terenul Viitorului din Costache Negri, Voința Cudalbi s-a impus cu scorul 2-1 pe teren propriu cu Victoria Independența, după ce a revenit de la 0-1, iar Quantum Club Galați, echipă ce și-a confirmat prezența în noul campionat pe ultima sută de metri, a scos un egal, scor 0-0, la Braniștea, cu cei de la Unirea. În ultimul joc al etapei Agrostar Tulucești a pierdut jocul de pe teren propriu cu Avântul Drăgănești cu socrul 2-3 (1-1), iar în jocul de deschidere al stagiunii Gloria Ivești s-a impus cu socrul 1-0 în jocul cu Avântul Vânători.

Cu 9-1 golaveraj Zimbrul Slobozia Conachi este primul lider din noua ediție de campionat. Pe doi sunt cei de la Muncitorul Ghidigeni grație victoriei 8-0 din prima etapă.

În etapa a II-a primele două clasate vor juca între ele, Zimbrul Slobozia Conachi va juca pe terenul celor de la Muncitorul Ghidigeni. Celelalte jocuri din prima etapă: Victoria Tecuci – Voința Cudalbi, Quantum Club Galați – Avântul Drăgănești, Gloria Ivești – Agrostar Tulucești, Avântul Valea Mărului – Avântul Vânători, Victoria Independența – Viitorul Costache Negri și Unirea Braniștea – Juventus Toflea.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal