Aurelian Dărgan, despre înfrângerea cu Foresta: ”În L3 sunt echipe experimentate, noi jucăm numai cu studenți”

224
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

CSU Dunărea de Jos a încheiat fără punct și meciul din etapa a X-a din C1, cu Foresta Suceava, joc în care formația gălățeană a egalat de două ori echipa lui Petre Grigoraș. Profesorul Aurelian Drăgan, antrenorul studenților, a apreciat efortul formației gălățene și a anunțat că speră întăriri cu ajutorul cărora să îndeplinească obiectivul.

“Avem o echipă care arată atitudine, băieții au vrut, au luptat, au încercat. Nu pot să spun că suntem mai buni decât alte echipe, dar o să încercăm să ne îmbunătățim jocul, iar cei care vin în tribune să ne aprecieze pentru dăruire. Noi suntem în momentul în care suntem, venim din Liga a IV-a, în Liga a III-a sunt alte echipe experimentate, care au investit foarte mult, noi jucăm numai cu studenți. Sperăm să îi punem la punct, să mai aducem niște copii buni și să facem puncte pentru a rămâne în Liga a III-a, acesta este scopul nostru”, a spus Drăgan.

Legat de maniera de arbitraj, după un meci în care echipa sa a fost sancționată cu două lovituri de pedeapsă, profesorul Drăgan a spus:

Nu pot să comentez arbitrajul, sunt oameni specializați în acest domeniu, și așa le zic degeaba. În prima repriză arbitrul asistent a avut patru auturi pe care le-a dat invers, iar la prima lovitură de la 11 metri eu nu am văzut bine, dar cei care au văzut filmările spun că nu a fost lovitură de pedeapsă. Dar, probleme nu este aici, problema este la noi, noi am greșit, noi am comis faulturile în poziție de unu la unu, îmi pare rău de băieți pentru că muncesc”, a încheiat profesorul Drăgan.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal