Blestemul ultimului minut. Studenții învinși de Ceahlăul în prelungiri!

356
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

CSU Dunărea de Jos a rămas fără victorie în Liga a III-a și după ce a disputat meciul din etapa a VII-a. Formația gălățeană a cedat cu scorul 0-1, (0-0), jocul cu Ceahlăul Piatra Neamț, meci disputat pe teren propriu, stadionul ”Portul Roșu”, cu golul victoriei marcat de nemțeni în ultimul minut.

La fel ca în precedentele jocuri de pe teren propriu studenții și-au creat mai multe ocazii de a marca, dar oportunitățile nu au fost puse în valoare de atacanții studenților, Grigoraș, Țuiu sau Ivașcu. Similitudinile cu precedentele jocuri nu se opresc aici, golul a fost marcat de Ceahlăul în prelungirile jocului, minutul 90+2, în urma unei lovituri libere, inventată de arbitru, (spun cei de la CSU), asta după ce în meciul cu Miroslava de pe ”Portul Roșu” studenții au fost egalați în minutul 90+1.

Din echipa studenților se remarcă portarul Cătălin Enache. Eterna rezervă a lui ”Oli”, tânărul Enache s-a remarcat prin intervențiile sale din timpul jocului, chiar și din poziție de singur cu adversarul. Meciul cu Ceahlăul a fost ”dus pe picioare” de portarul de 20 de ani, chiar dacă s-a accidentat, s-a lovit de bară.

CSU Dunărea de Jos: Enache – Ivașcu, Morogan, Moise, Manea – Hilohi, Chiriac, Lovin, Vârlan – Țuiu, Grigoraș. Au mai jucat: Izvoranu și Mohorîță. Rezerve neutilizate: Constantinescu, Bădilaș, G. Popa, Ignat și Blănaru. Antrenori: Cătălin Savu, principal, Eugen Baștină, secund.

După șapte etape CSU Dunărea de Jos este pe locul 15, penultimul cu trei puncte, golaveraj 5-11. În etapa a VIII-a studenții vor juca pe terenul celeilalte echipe fără victorie din C1, CSM Pașcani, locul 16, ultimul, fără puncte, după șapte jocuri.

Pentru jocul cu formația din Pașcani studenții nu se vor putea baza pe fundașul central Morogan și căpitanul Grigoraș. La finalul jocului Cătălin Savu a acuzat arbitrajul: ”Înțeleg, suntem echipă mică, dar chiar așa să ne furi, la noi acasă!”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal