Brazilianca Do Nascimento completează lotul CSU Belor pentru noua ediție a Diviziei A1

219
Foto: Facebook.com/CSU Belor

Înaintea debutului în noua ediție de campionat a Diviziei A1 echipa de volei feminin CSU Belor și-a completat lotul cu încă o jucătoare, Talita Do Nascimento. Brazilianca de 27 de ani, (1.81 m), evoluează pe poziția centru, iar ultima echipă pentru care a jucat a fost Maccabi Raanana, din Israel. Noul centru al formației gălățene a mai jucat în carieră la echipe din Brazilia și Argentina.

11 achiziții din lotul de 13 jucătoare

Cu brazilianca Do Nascimento lotul CSU Belor ajunge la 13 jucătoare, 11 dintre componentele lotului au fost transferate în perioada pre-competițională. Alături de sportiva din Brazilia pentru CSU Belor vor juca în ediția de campionat ce va debuta sâmbătă: Ivana Radonic, Ana Marisa Radu, Maria Jose Coral Bouza, Ganna Magerova, Sorina Miclăuș, Laura Simonia, Daniela Lupescu, Borislava Saykova, Adina Maria Roșca, Andreea Ispas, Violeta Stan și căpitanul Anamaria Berdilă, ultimele două jucătoare rămase din lotul de sezonul trecut. Și corpul tehnic au fost schimbate, în noua ediție de campionat CSU Belor va fi pregătită de:Claudiu Roșu, preparator fizic, Ion Ivanov, antrenor secund, Florin Vasile Bosi, antrenor secund, și Paul Bogdan, antrenor principal.

Sâmbătă, debut în noua ediție de campionat contra campioanei

Sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor Dunărea, este programat debutul în noua ediție de campionat a Diviziei A1. În chiar prima etapă a noului campionat CSU Belor va juca cu Volei Alba Blaj, campioana României.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal