Cătălin Savu: ”Aveam nevoie de această victorie ca de aer”

836

CSU Dunărea de Jos a obținut prima victorie în Liga a III-a,s cor 3-1, pe terenul celor de la CSM Pașcani. Managerul general al formației gălățene, Cătălin Savu, ne-a declarat că victoria de la Pașcani reprezintă o gură de oxigen în perspectiva meciurilor rămase până la finalul primei părți a campionatului, turul.

”Aveam nevoie de această victorie ca de aer în perspectiva următoarelor meciuri. Chiar dacă urmează două meciuri dificile pe teren propriu, cu liderul Aerostar Bacău și Foresta Suceava, o altă echipă ce și-a anunțat intențiile de promovare în eșalonul superior, jocurile rămase până la finalul turului sunt mult mai abordabile. Sperăm să obținem cât mai multe puncte în acestă primă parte a campionatului pentru a putea aborda returul dintr-o postură total diferită”, a spus managerul general Cătălin Savu.

După opt etape din seria I, Liga a III-a, CSU Dunărea de Jos este pe locul 12 în clasament cu șase puncte. La finalul campionatului Ligii a III-a, (sezon regulat tur și retur), echipele clasate pe locurile 13-16 în serie vor retrograda în Liga a IV-a. În primul eșalon județean va retrograda și ceam mai slabă echipă de pe locul 12 din toate cele cinci serii. Se vor avea în vedere doar rezultatele înregistrate cu echipele de pe locurile 1-11.

Pentru CSU Dunărea de Jos urmează meciul de pe teren propriu cu liderul neînvins Aerostar Bacău, 19 octombrie, ora 15.00, etapa a IX-a, urmând ca în etapa a X-a, tot pe Portul Roșu, studenții să joace cu Foresta Suceava, 26 octombrie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal