Cătălin Savu: ”Nu putem continua doar cu sprijinul Universității!”

229
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Nou promovată în Liga a III-a CSU Dunărea de Jos nu traversează cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar. Antrenorul formației universitare ne-a declarat că pentru a continua să joace la acest nivel, în Liga a III-a, echipa pe care o pregătește are nevoie de sprijin financiar și de la alte entități decât Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați.

”Proiectul nostru este unul inedit, echipă formată din studenți ai Universității ”Dunărea de Jos”. Avem o echipă tânără, o echipă frumoasă care face reclamă bună fotbalului, iar asta cu sprijinul Universității ”Dunărea de Jos” din Galați, căreia îi mulțumim și pe această cale pentru susținerea oferită.

Dar, nu putem continua să jucăm la acest nivel doar cu sprijinul Universității. Mai avem nevoie de jucători, cu doi – trei jucători experimentați eram în primele trei-patru echipe din serie. Proiectul nostru este unul inedit și frumos, dar nu mai putem doar cu sprijinul Universității.

Cu jucători plătiți cu 600 de lei e greu să poți să faci față la acest nivel, în Liga a III-a. Clubului nostru i-au fost repartizați 7.000 de lei de la autoritățile locale, în vreme ce coi întâlnim echipe ce au bugete de 100 – 200 de meii de euro, asta până în iarnă. Așteptăm rectificarea bugetară”, ne-a spus Cătălin Savu antrenorul studenților de la CSU Dunărea de Jos Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal