Hocheiștii de la CSM Galați s-au impus în primul meci cu Steaua

559

Echipa de hochei de la CSM Galați a câștigat primul meci din dubla de la finalul săptămânii cu cei de la Steaua București. Gălățenii s-au impus cu scorul 5-3 și și-au trecut în cont a șasea victorie din șase jocuri.

După o primă repriză egală, încheiată cu scorul 3-3, (marcatori: Mihail Rybalko, Butochnov, Zabludovskhi), CSM a trecut la conducere după a doua treime, câștigată cu 1-0. Golul desprinderii la 4-3 a fost marcat de fundalul Mihail Rybalko, într-un moment al jocului în care CSM evolua în dublă superioritate numerică, 5 contra 3. Mihail Rybalko a fost asistat la gol de fratele geamăn Maxim Rybalko și Alexander Neznamov. Tabela a fost ”închisă” în ultima treime, cu opt minute înainte de final, de Sergei Paior.

CSM Galați: Onodi Otto, Alexandru Popa – portari;

Maxim Rybalko, Cătălin Berdilă (Nagy Istvan) – Mihail Rybalko, Evgeny Emelianenko – Ciprian Țapu, Hildebrand Szabolcs – Pal Zsombor, Balazs Zsombor – fundași;

Evgeni Skachov, Pavel Plotnikov, Vitalii Kiricehnko – Alexander Neznamov, Denis Zabludovskhi, Sergei Paior – Anton Butochnov, Adrian Irimia, Patrick Machala – Lorincz Levente – atacanți; Vadim Shakrichuk – Cornel Chiriță – antrenori.

În jocul de vineri pentru CSM Galați a debutat fundașul Nagy Istvan, fost campion al României cu cei de la Dunărea.

Altfel, sâmbătă, de la ora 18.30, este programat meciul doi al dublei cu Steaua.

Alex Lungeanu
Alex Lungeanu
Alex Lungeanu
Alex Lungeanu