Hocheiștii de la CSM Galați s-au impus în primul meci cu Steaua

574

Echipa de hochei de la CSM Galați a câștigat primul meci din dubla de la finalul săptămânii cu cei de la Steaua București. Gălățenii s-au impus cu scorul 5-3 și și-au trecut în cont a șasea victorie din șase jocuri.

După o primă repriză egală, încheiată cu scorul 3-3, (marcatori: Mihail Rybalko, Butochnov, Zabludovskhi), CSM a trecut la conducere după a doua treime, câștigată cu 1-0. Golul desprinderii la 4-3 a fost marcat de fundalul Mihail Rybalko, într-un moment al jocului în care CSM evolua în dublă superioritate numerică, 5 contra 3. Mihail Rybalko a fost asistat la gol de fratele geamăn Maxim Rybalko și Alexander Neznamov. Tabela a fost ”închisă” în ultima treime, cu opt minute înainte de final, de Sergei Paior.

CSM Galați: Onodi Otto, Alexandru Popa – portari;

Maxim Rybalko, Cătălin Berdilă (Nagy Istvan) – Mihail Rybalko, Evgeny Emelianenko – Ciprian Țapu, Hildebrand Szabolcs – Pal Zsombor, Balazs Zsombor – fundași;

Evgeni Skachov, Pavel Plotnikov, Vitalii Kiricehnko – Alexander Neznamov, Denis Zabludovskhi, Sergei Paior – Anton Butochnov, Adrian Irimia, Patrick Machala – Lorincz Levente – atacanți; Vadim Shakrichuk – Cornel Chiriță – antrenori.

În jocul de vineri pentru CSM Galați a debutat fundașul Nagy Istvan, fost campion al României cu cei de la Dunărea.

Altfel, sâmbătă, de la ora 18.30, este programat meciul doi al dublei cu Steaua.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal