CSM Galați a debutat cu o victorie categorică în actuala ediție a Cupei. M. Krivokapic a încheiat jocul în triple-double

103

Echipa masculină de baschet CSM Galați a debutat în noul sezon competițional cu o victorie categorică. Formația gălățeană a jucat luni manșa tur a dublei din Cupa României cu CSM Sighet. Jocul a fost câștigat de formația gălățeană cu scorul 94-50 (29-16, 26-9, 22-13, 17-12).

Cel mai bun marcator al meciului a fost Mihajlo Bogdanovic cu 22 de puncte. Pentru formația gălățeană au mai punctat: Isaiah Maurice Martin 20 de puncte, Vlad Negoițescu 19 puncte, Milos Krivokapic 11 puncte, George Vlad 11 puncte, Vlad Corpodean 9 puncte și Andrei Giangu două puncte.

Pentru CSM Galați au mai jucat: Mihai Grecu, Eduard Zaharia și Jacoby Varrun Armstrong. Jocul de la Sighetu Marmației a fost primul, oficial, pentru Eugen Ilie pe banca tehnică a formației gălățene.

În jocul de la Sigehtu Marmației s-a înregistrat primul triple-double al sezonului. Milos Krivokapic, CSM Galați, a încheiat jocul cu 11 puncte, 11 pase decisive și 10 recuperări. Pentru muntenegreanul de 23 de ani jocul de la Sighetu Marmației a fost debutul absolut în baschetul românesc. Pe lângă Milos Krivokapic, de la CSM Galați s-a remarcat și Isaiah Maurice Martin , el a încheiat meciul în double-double, cu 20 de puncte și 13 recuperări.

Miercuri, 9 octombrie, de la ora 18.00, tot în Sala Liceului Forestier din Sighetul Marmației, cele două echipe se vor întâlni în manșa retur din primul tur a Cupei, urmând ca vineri, 11 octombrie, să se întâlnească din nou, de data asta în prima etapă din Grupa B a Ligii Naționale.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal