CSU Dunărea de Jos așteaptă refinanțarea de la Primărie: ”Și studenții merită apreciați în acest oraș!”

274
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

La ultima ședință a Consiliului Local Galați, în care s-a aprobat finanțare pentru SC Oțelul, celălalt club municipal de Liga a III-a, CSU Dunărea de Jos a rămas ”pe dinafară”. Însă, clubul universitar trage speranțe că autoritățile locale vor sprijini CSU Dunărea de Jos la rectificarea bugetară.

Așteptăm refinanțarea, rectificarea bugetară, de la Primărie, pentru că și studenții merită apreciați în acest oraș. Sperăm ca autoritățile locale să-și îndrepte atenția și asupra noastră. Avem nevoie de întăriri, pentru că avem nevoie de jucătorul de ultima pasă, de finalizare, avem destule lipsuri.

Suntem depășiți ușor de situație, o dată din lipsa finanțării, apoi din cauza subțirimii lotului. Mulțumim conducerii Universității ”Dunărea de Jos” din Galați pentru sprijinul necondiționat oferit până acum. Mulțumim și societăților Rojevas și Myosotis, precum și oamenilor de afaceri care au terminat studiile la Universitate și ne ajută după posibilitate”, a spus Cătălin Savu, antrenorul formației gălățene.

La prima alocare bugetară Clubului Sportiv al Universității ”Dunărea de Jos” i-au fost repartizați șapte mii de lei de la autoritățile locale.

Altfel, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 15.00, studenții vor juca meciul din etapa a opta de pe terenul ultimei clasate CSM Pașcani.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal