CSU Belor a pierdut în fața campioanei. Paul Bogdan: ”Nu sunt mulțumit de absolut nicio jucătoare”

172
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa feminină de volei CSU Belor a debutat cu o înfrângere în noua ediție de campionat din Divizia A1. Formația gălățeană a pierdut cu scorul 0-3 (12-25, 22-25, 18-25), jocul cu campioana Volei Alba Blaj, echipă ce este și finalista Ligii Campionilor.

La finalul jocului Paul Bogdan, antrenorul de la CSU Belor, s-a declarat extrem de dezamăgit de evoluția echipei pe care o pregătește.

”Desigur întotdeauna am respectat valoarea adversarului, iar valoarea adversarului a fost incontestabilă. Am întâlnit o echipă la început, care nu are tot lotul, cred că puteam să dezvoltăm un joc mai bun și mai eficient. Nu am făcut lucruri pe care consider că trebuia să le facem și pe care le-am lucrat la antrenamente. Nu valoarea adversarului din față contează ci contează foarte mult ce faci și tu la tine în teren.

Din punct de vedere tehnic nu sunt mulțumit de absolut nicio jucătoare, pentru că nu s-au ridicat la nivelul așteptat, nu au exploatat bagajul de cunoștințe pe care îl au, lucru care ma deranjează teribil. Trebuie să înțeleagă că trebuie să cumuleze o anumită valoare pentru a ne putea bate pentru obiectivul propus”, a spus Paul Bogdan, antrenorul de la CSU Belor.

Pentru CSU Belor în jocul cu Volei Alba Blaj au jucat: Ivana Radonjic, Maria Jose Corral Bouza (Ana Marisa Radu), Anamaria Berdilă (Sorina Miclăuş), Daniela Lupescu (Laura Simonia), Borislava Saykova (Ganna Magerova), Talita do Nascimento – Andreea Ispas şi Violeta Stan – libero.

În etapa a II-a CSU Belor va juca pe terenul nou promovatei FC Argeș, 12 octombrie, urmând ca pe teren propriu să joace cu o altă nou promovată CSM Medgidia, 19 octombrie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal