CSU Dunărea de Jos joacă sâmbătă cu Foresta. Oțelul, meci pe terenul liderului

211
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După înfrângere de pe teren propriu cu liderul Aerostar Bacău pentru CSU Dunărea de Jos urmează un nou meci de foc în Liga a III-a. Sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul Portul Roșu, formația gălățeană va juca cu cei de la Foresta Suceava, în etapa a X-a.

În acest sezon formația din Suceava este pregătită de Petre Grigoraș, iar obiectivul Forestei, (locul 5 cu 17 puncte), este accederea în eșalonul superior.

Antrenorul studenților, Aurică Drăgan, a declarat că deși Foresta a câștigat cu 10-0 în etapa precedentă studenții nu trebuie să se sperie de echipa lui Petre Grigoraș.

Foretsa a câștigat cu 10-0 la Pașcani, dar acolo joacă numai copii. Și noi am câștigat acolo, și noi puteam câștiga la 10 goluri. Nu trebuie să ne fie frică de Foretsa, dacă ne este frică de ei nu ne mai prezentăm și scăpăm cu 3-0, glumesc acum.

Nu putem compara un meci cu altul, noi trebuie să ne vedem de echipa noastră și să abordăm meciul cu încredere”, a spus Aurică Drăgan, antrenorul de la CSU Dunărea de Jos. Studenții abordează meciul de sâmbătă de pe locul 13 cu șase puncte.

Oțelul, meci pe terenul liderului

În aceeași etapă cei de la SC Oțelul, locul doi în clasamentul rezultatelor înregistrate pe teren va juca, vineri, de la ora 15.00, pe terenul liderului neînvins al seriei, Aerostar Bacău.

În urma penalizării cu minus 4 puncte de către FRF, gruparea gălățeană este pe patru înaintea jocului de pe terenul liderului cu 18 puncte,17-8 golaveraj. Aerostar Bacău conduce seria I din Liga a III-a cu 27 de puncte, maximum, (28-5).

Cealaltă echipă gălățeană din C1, Sporting Liești, va juca în etapa a X-a pe terenul celor de la CSM Focșani, sâmbătă, începând cu ora 15.00. Lieștiul este pe 11 în clasament cu opt puncte, în timp ce formația din Focșani este pe 6 cu 15 puncte.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal