Etapa a 12-a din L3, mutată din cauza alegerilor prezidențiale!

138

Federația Română de Fotbal, prin Comitetul Executiv, a stabilit ca meciurile din etapa a 12-a din Liga a III-a să se dispute în integralitate vineri, 8 noiembrie.

”Etapa de Liga a 3-a care era programată în data de 9 noiembrie se va dispute pe 8 noiembrie, ca urmare a alegerilor prezidenţiale şi a faptului că foarte multe dintre stadioanele de Liga a 3-a vor găzdui spaţii pentru procesul electoral”, este comunicatul FRF după ședința Comitetului Executiv.

În etapa a 12-a, etapa de la finalul săptămânii viitoare, doar CSU Dunărea de Jos va juca pe teren propriu, echipă care este cea mai afectată de această măsură. Studenții vor juca pe ”Portul Roșu” cu cei de la CSM Bacău, un adevărat derby pentru salvarea de la retrogradare.

SC Oțelul are programat meci pe terenul celor de la CSM Focșani, iar Sporting Liești va juca în Neamț, cu cei de la Ozana Târgu Neamț.

Altfel, la finalul săptămânii în curs, sâmbătă, 2 noiembrie, cele trei echipe vor juca în etapa a XI-a din C1. SC Oțelul are meci pe teren propriu cu Știința Miroslava, Sporting Liești va primi replica satelitului de la FC Botoșani, iar CSU Dunărea de Jos va juca pe terenul unei alte nou promovate, Hușana Huși.

Toate cele trei jocuri în care sunt implicate echipele gălățene sunt programate sâmbătă, 2 noiembrie, începând cu ora 14.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal