Etapa a IX-a în L4. Derby pentru podium la Ivești

178
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Campionatul primului eșalon județean, Liga a IV-a, are programate la finalul săptămânii, sâmbătă – duminică, 26 – 27 octombrie, meciurile din etapa a noua.

Sâmbătă, în prima zi a etapei, sunt programate două jocuri. De la ora 12.00, pe terenul din Vânători, Avântul Vânători va juca cu Voința Cudalbi, iar de la ora 15.00, pe stadionul ”Prof. Costică Popovici” din Valea Mărului, viceliderul Avântul Valea Mărului va juca cu Muncitorul Ghidigeni.

Meciul etapei se va disputa pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești. Gazdele de la Gloria, locul trei, vor juca cu Unirea Braniștea, echipa de pe patru. Înaintea jocului de duminică cele două echipe sunt despărțite de un punct în clasament, Gloria este pe trei cu 17 puncte, în timp ce formația din Braniștea ocupă locul patru cu un punct mai puțin.

Celelalte jocuri din etapa a IX-a:

Viitorul Costache Negri – Voința Cudalbi

Agrostar Tulucești -Zimbrul Slobozia Conachi

Avântul Drăgănești – Juventus Toflea

Victoria Independența – Victoria Tecuci.

În clasament conduce Zimbrul Slobozia Conachi cu 24 de puncte, maximum, golaveraj 60-8, pe doi la două puncte în spate sunt vălmărenii, golaveraj 38-7, Gloria Ivești este pe trei cu 17 puncte (21-9), Unirea Braniștea este pe patru, 16 puncte, iar Voința Cudalbi, cu 15 puncte este pe cinci, la egalitate de puncte cu Victoria Tecuci.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal