Etapa a VII-a în L4 se joacă în integralitate duminică. Meciuri facile pentru echipele din fruntea clasmentului

201

Primul eșalon județean, Liga a IV-a, continuă la finalul acestei săptămâni cu jocurile din etapa a VII-a, etapă ce este programată să se dispute în integralitate duminică, 13 octombrie.

Derby-ul etapei se va juca pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești, de la ora 12.00, între gazdele de la Gloria, locul trei în clasamentul la zi, 14 puncte, și Victoria Tecuci, echipă ce se clasează pe șase în clasament cu 12 puncte.

De la aceeași oră 12.00, pe terenul din Cudalbi, formația locală Voința, echipa de pe locul șapte, va juca cu gălățenii de la Quantum, locul opt înaintea etapei, în derby-ul pentru locul șapte al etapei.

Cele două echipe din față, Zimbrul Slobozia Conachi și Avântul Valea Mărului, au adversari din partea de jos a clasamentului. Vălmărenii vor juca cu Victoria Independența, locul 13, penultimul, cu un singur punct în șase etape, în timp ce liderul, Zimbrul Slobozia Conachi, va juca cu Viitorul Costache Negri, echipă ce a acumulat patru puncte în cele șase etape din acest sezon.

În etapa a VII-a se vor mai disputa un singur joc: Agrostar Tulucești – Unirea Braniștea. Jocul dintre Avântul Drăgănești și Muncitorul Ghidigeni a fost amânat, iar meciul Avântul Vânători – Juventus Toflea nu se va disputa, oaspeții au anunțat că nu se prezintă la meciul de seniori.

Zimbrul Slobozia Conachi conduce în Liga a IV-a cu 18 puncte din 6 jocuri, două puncte mai mult decât echipa de pe locul doi Avântul Valea Mărului, podiumul Ligii a IV-a este completat de Gloria Ivești cu 14 puncte, Unirea Braniștea este pe patru cu 13 puncte, Muncitorul Ghidigeni și Victoria Tecuci completează prima parte a clasamentului Ligii a IV-a.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal