Gloria Ivești – în vârful L4 și în acest sezon: ”Am demonstrat că acolo unde se munceşte cu pasiune vin şi rezultatele”

403

Medaliata cu bronz din ultimele două sezoane de Liga a IV-a, Gloria Ivești, se menține la înălțime și în acest sezon, asta chiar dacă în pauza dintre sezoane formația din Ivești s-a reclădit pentru o nouă provocare în primul eșalon județean.

La jumătatea turului formația din Ivești este pe locul trei în clasament, la patru lungimi în spatele liderului, fără joc pierdut în acest sezon. În cel mai recent meci din primul eșalon județean formația din Ivești s-a impus cu scorul 5-0, pe terenul Victoriei din Independența.

”Echipa noastră a reușit să-și mulțumească susținătorii, oferindu-le duminica o victorie concludentă, cu scorul de 5-0 și un joc consistent și spectaculos. Victimă i-a fost Victoria Independenta, care, în ciuda faptului că a jucat pe propriul teren, nu a reușit să pună probleme absolut deloc. Au marcat câte o dublă eroul meciului cu Avântul Valea Mărului, Costică Pătrașcu, Liviu Nunu – sufletul echipei și Alin Turturica, noul nostru transfer, jucător căruia ii uram “bine ai venit”. , ne-a spus președintele clubului din Ivești Sebastian Bobocea despre cea mai recentă victorie a Gloriei.

Gloria Ivești are parte de un debut de sezon aproape perfect, fără înfrângere în șase etape, cu doar două remize, una în compania celor de la Avântul Valea Mărului, formația cu care Gloria se află în luptă directă pentru accederea în eșalonul superior.

”Parcursul a fost excelent, victorii pe linie, cu doua excepții, două rezultate de egalitate, implicit fără înfrângere. Singurii care au luat puncte în faţa echipei noastre au fost cei de la Quantum, care au egalat la ultima fază, și Avântul Valea Mărului, o contracandidată importantă la promovare. Am demonstrat că acolo unde se munceşte cu pasiune vin şi rezultatele”, a încheiat Sebastian Bobocea.

În prima parte a campionatului Ligii a IV-a nucleul de jucători al formației din Ivești a fost: Covit (portar), Lupu, Ion, Iordache, Stoica, Alecsandrescu, Nunu, Toader, Paraschiva, Borșan, Cucu, Bucă, Rusu, Cărare, Dascălu, Matei, Pătrașcu și Turturică.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal