”Împreună pentru Andreea”. Aproape 6.000 de lei s-au strâns în urma evenimentului de sâmbătă

397
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Aproape 200 de spectatori au răspuns apelului organizatorilor evenimentului caritabil ”Împreună pentru Andreea”. Cei prezenți în tribuna Polivalentei nu au avut motive de regret, evenimentul a fost unul reușit, iar la final s-a strâns o sumă considerabilă de bani ce va fi donată Andreei Lăpușneanu, o tânără de 14 ani ce a primit un diagnostic înfricoșător: tumoare malignă pe creier.

În deschiderea evenimentului a jucat viitorul. Juniorii pregătiți de Lucian Măstăcan la Sporting Galați au trecut de colegii lor de la Luceafărul Brăila, într-un meci de pregătire. Imediat după meciul juniorilor, de altfel cel mai atractiv al serii, pe parchetul ”Polivalentei” au intrat foștii jucători ai Galațiului într-un duel cu echipa Jandarmeriei.

Din echipa foștilor jucători nu au lipsit: Sorin Haraga, Silviu Ilie, Gelu Popescu, Adrian Bontea, Ionuț Niculcea. Au mai evoluat pentru foștii jucători Laurențiu Marcu, antrenorul de la Avântul Vânători și Robert Coviț. Portarul de Gloria Ivești a jucat într-o postură inedită la evenimentul de sâmbătă, în câmp.

Echipa foștilor jucători ai Galațiului a avut antrenor cu renume pe bancă, Ion Morohai. Duelul dintre cele două echipe s-a încheiat nedecis, chiar dacă s-au executat și lovituri de departajare.

În fine, în ultimul meci al serii Avântul Vânătorii a jucat cu echipa părinților de la Sporting Galați. Epuizați fizic după remiza din Liga a IV-a, scor 1-1, cu Voința Cudalbi din prima parte a zilei, (cu penalty ratat de formația din Vânători în ultimul minut), jucătorii de la Vânători au cedat duelul cu echipa părinților Sporting. Pentru Avântul Vânători au intrat pe teren pentru Andreea: Constantin Bîzgan, Cosmin Dragomir, Cătălin Mîrza, Ionuț Guradeschi sau Andrei Brînzoi.

Conform organizatorilor, CS Sporting Galați, (Tibi și Oana Grosu), la evenimentul de sâmbătă s-a strâns 5.976 de lei sumă rezultată din: vânzarea de bilete, donații în urma amplasată în foaierul sălii sau de la cele două licitații organizate de cei de la Sporting Galați. Întreaga sumă a fost donată de către organizatori bunicilor Andreei Lăpușneanu, reprezentanții Andreei prezenți la eveniment.

Donațiile continuă

Cei care nu au putut fi prezenți la eveniment, dar vor să o susțină pe Andreea o pot face prin donații. Pe numele Lăpușneanu Dorina Mihaela a fost deschis un cont la Raiffeisen Bank cu numărul: RO39RZBR0000060012864219.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal