Lieștiul a ”evadat” din subsolul C1. ”Experiența și valoarea nu ne lipsesc”

190
Foto: Facebook/Sporting Liești

Sporting Liești a remizat, scor 0-0, cu Oțelul în etapa a VIII-a din C1. La finalul jocului antrenorului formației din Liești, Doru Balmuș, s-a declarat mulțumit de rezultatul echipei sale.

”Un rezultat foarte bun pentru noi, mai ales că am început sezonul oarecum cu stângul, rezultatele au venit mai târziu, echipa a fost, oarecum, nepregătită, dar încercăm să ne intrăm în ritm. Experiența și valoarea nu ne lipsesc, ne-a lipsit pregătirea. Am încercat pe cât posibil să venim cu tonusul muscular la nivelul competiției, am reușit, și sperăm să avem și rezultate în continuare.

Cu Oțelul am avut un meci greu, felicit echipa Oțelul, este o echipă care a pornit la drum cu jucători foarte tineri, marea majoritate dintre ei îi cunosc, jucători foarte buni, și împletesc, la fel ca și noi, tinerețea cu experiența, aici mă refer la jucătorii Cîrjan și Matei, plus cuplul de fundași centrali”.

Formația din Liești a ”evadat” din subsolul seriai etapa trecută după victoria cu KSE Târgu Secuiesc. Antrenorul formației din Liești a declarat că încă se teme de o revenirea pe locurile de retrogradare din serie. ”Lotul este destul de subțire numeric, ne temem de orice rezultat. Liga a III-a, mai ales seria I, s-a întărit. În ceea ce ne privește trebuie să luăm măsuri la fiecare joc, să fim serioși și foarte bine pregătiți. Trebuie să dăm dovadă de seriozitate”, a spus Doru Balmuș.

Altfel, după opt etape Sporting Liești este pe locul 10 în seria I din Liga a III-a cu 8 puncte. În etapa a noua Lieștiul va juca pe teren propriu cu Știința Miroslava.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal