”Panterele” au revenit de la 0-2 și au remizat în derby-ul pentru podium din prima ligă feminină

233
Foto: Facebook/FC Universitatea Galați

Echipa fanion de la FC Universitatea se menține pe podiumul campionatului Ligii I și după meciul de pe terenul celor de la Heniu Prundu Bârgăului, echipa de pe locul trei de sezonul trecut, locul patru înaintea etapei.

În etapa a VII-a formația gălățeană a remizat, scor 2-2, chiar pe terenul formației din Bistrița Năsăud. Remiza a fost obținută pe ”pantere” pe final. În minutul 70, la scorul 2-0 pentru gazde, Lidia Moacă a marcat primul gol al formației gălățene, iar trei minute mai târziu Irina Topal a egalat și stabilit socrul final, 2-2.

Cu 14 puncte din 7 jocuri FC Universitatea Galați este pe locul trei în Liga I feminină, iar etapa viitoare va juca pe propriul teren cu Universitatea Alexandria, (locul 10 din 12). Meciul este programat să se dispute sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 11.00, pe stadionul ”Siderurgistul”.

Victorie și pentru echipa secundă

În același timp cu meciul primei echipe, pe terenul sintetic de la ”Siderurgistul” echipa secundă a clubului gălățean a jucat în cadrul etapei a treia din Liga a III-a. Echipa pregătită de Gabriel Călinescu s-a impus cu scorul 3-2, la pauză 2-1, în jocul cu Zimbrul Tulcea. Pentru FC Universitatea 2 au marcat: Elena Ivan, Adelina Chiriac și Alexandra Condrea. Pentru echipa satelit de la FC Universitatea a fost prima victorie din acest sezon, după două jocuri disputate. Etapa viitoare 3 noiembrie, de la ora 11.00, FC Universitatea va juca pe terenul celor de la FK Miercurea Ciuc, 3 noiembrie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal