”Panterele” de la FC Universitatea s-au impus cu 8-0 pe terenul ”leoaicelor” din Arad

191
Foto: Facebook/FC Universitatea Galați

Echipa de prima ligă de la FC Universitatea s-a impus categoric în jocul din etapa a V-a din Liga I. Formația pregătită de Alexandru Cracaș s-a impus cu scorul 8-0 pe terenul celor de la Piroș Security Arad, echipă neînvinsă până la meciul cu ”panterele”.

Tabita Croitoru a deschis scorul pentru FC Universitatea, a fost chiar golul de debut în Liga I, internaționala Carmen Marcu a marcat pentru 2-0, iar Ana Arnăutu a stabilit scorul după prima repriză. La reluare Lidia Moacă a urcat scorul la 4-0, Irina Topal a desprins formația gălățeană la 5-0, Cristina Cerescu a marcat pentru 6-0, Monica Bențoiu a ridicat scorul la 7-0, iar Andreea Surcică a închis tabela la 8-0.

Meciul de la Arad a fost început de FC Universitatea cu formula: Natalia Munteanu – Maria Stamate, Alexandra Ivan, Ana Arnăutu, Andreea Surcică, Lidia Moacă, Cerescu, Irina Topal, Monica Benţoiu, Carmen Marcu, Tabita Croitoru. Au mai jucat: Elena Ivan şi Nicoleta Lepădatu.

8-0 este scorul campionatului de până acum, realizat de o echipă ce evoluează în deplasare.

După victoria de pe terenul ”leoaicelor” din Arad pentru FC Universitatea urmează meciul de pe teren propriu cu Independența Baia Mare, duminică, 20 octombrie, de la ora 11.00, pe terenul sintetic al stadionului ”Siderurgistul”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal