Patru la rând. Victorie 25-0 pentru CSM Galați în Bucovina

306
Foto: Dănuț Chidoveț/GazetaSV.ro

Echipa de rugby de la CSM Galați a urcat la patru seria victoriilor consecutive în Divizia Națională de Seniori. Începută în etapa a II-a cu victoria 11-9 de pe propriul teren cu RC Bârlad, continuată în Capitală, pe terenul celor de la RC Grivița, victorie 21-13, menținută și în etapa a patra, victorie 57-14 cu RC Gura Humorului, seria victoriilor consecutive din DNS a fost urcată de CSM Galați la patru.

În etapa a V-a formația pregătită de Marius Secuianu și Daniel Vlismas a jucat la Suceava, cu cei de la CSM Bucovina Suceava, iar Partenie și compania s-au impus cu scorul categoric 25-0!

Punctele gălățenilor din meciul de la Suceava au fost marcate de: Ionuț Cucu, Igor Misin, Dragoș Giușcă și George Bulearcă – câte o încercare, Alexandru Bisceanu o lovitură de pedeapsă și căpitanul Gabriel Partenie o transformare.

În urma meciului de la Suceava gălățenii și-au asigurat și punctul bonus ofensiv ca urmare a celor patru eseuri marcate. Este al doilea punct bonus ofensiv al CSM-ului din acest sezon după cel câștigat în etapa precedentă cu RC Gura Humorului.

După seria de patru victorii consecutive CSM Galați este pe locul trei în clasamentul la zi din Divizia Națională de Seniori cu 18 puncte, la două puncte în spatele echipei de pe locul doi, CS Năvodari, adversarul din etapa a VI-a al gălățenilor. CSM Galați și CS Năvodari se vor duela sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 11.00, pe ”Municipal” (Gloria de lângă Autogară).

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal