Quantum a marcat de 11 ori cu Independența și a realizat scorul etapei

192
Quantum Club Galați - revelația începutului de sezon din Liga a IV-a

Scăpată de seria jocurilor cu echipele din față, Zimbrul Slobozia Conachi, Avântul Valea Mărului sau Voința Cudalbi, gruparea gălățeană de Liga a IV-a Quantum Club Galați a reușit a doua cea mai bună performanță stagională în etapa a opta. Trupa pregătită de Iulian Oprea s-a impus cu scorul 11-0 în jocul de pe teren propriu cu Victoria Independența, 11-0 fiind și scorul etapei a opta.

Quantum a început meciul cu un parțial 4-0 în 20 de minute, Huhulea a deschis scorul în minutul 9, Buliga a dublat avantajul un minut mai târziu, Dodan a urcat scorul la 3-0, după un sfert de oră de joc, iar Huhulea, în minutul 20, a reușit dubla cu golul de 4-0.

La 4-0 pentru gazde au marcat și cei de la Independența, minutul 26 prin Constantin Dodan, dar băieții lui Iulian Oprea au mai punctat de două ori până în pauză, Huhulea, în minutul 30, a făcut hattrick-ul, iar Daniel Pamfile, în minutul 32, a stabilit scorul după 45 de minute 6-1 Quantum.

După pauză Quantum a mai punctat de cinci ori prin Bogdan Petrică, minutul 55, Daniel Roșca, minutul 65, Emanoil Dodan, minutul 67, Iulian Oprea, minutul 88, și Mihai Ghisman, în ultimul minut al meciului.

Cu 11 puncte din opt jocuri, trei victorii, două remize, trei înfrângeri, Quantum Club Galați este pe opt în clasamentul la zi din primul eșalon județean, iar în etapa a noua va juca pe terenul celor de la Viitorul Costache Negri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal